Stílus

Jópofa pólók a Bastard honlapjáról

A nyári szezonból még hátravan egy jó hónap és remélhetőleg egy enyhe szeptember. Érdemes kihasználni a jó időt és minél tovább kint lenni a szabadban és szórakozni.  Ilyenkor az egyik legjobb dolog ha valamilyen vicces vagy mókás pólót kapunk magunkra és abban flangálunk  a városban. A bastard.hu pont ilyen ruhákat árul, persze nemcsak pólókat, hanem törölközőket, pulcsikat és zoknikat is többek között.

Ezek a ruhák egyrészt segítenek a barátainknak megtalálni minket a tömegben hiszen eléggé kirívóak. Másrészt pedig megkönnyítik az ismerkedést, legyen akár egy parkban, fesztiválon vagy épp koncerten. Segítségükkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetünk rengeteg emberrel.

jópofa bastard pólók

A Bastardon árult pólók és ruhák ráadásul egyedi tervezés alapján készültek, profi grafikusok keze által, így biztosak lehetünk abban, hogy más webáruházakban nem lesznek kaphatók ezek a ruhák. Így az egyediség garantált, ráadásul sok olyan termékük is van amelyek csak limitált mennyiségben vásárolhatók meg. Használjuk ki a jó időt amíg, hordhatjuk nyilvánosan ezeket a cuccokat, az év végén már csak otthon tudjuk majd őket használni.