Bastard
Stílus

Népszerű nyomatokat szeretnél ruháidon? Akkor csak a Bastard!

A vagány mintás pólókat mindenki szereti, legyen bármilyen korosztály vagy beosztásban az illető. Sajnos a kínálat napjainkra igencsak felhígult a silány minőségű termékek megjelenésével, amelyeknél inkább a mennyiségi gyártáson van a hangsúly. Szerencsére azonban vannak még olyan szolgáltatók, akik úgy tudtak nagy számban előállítani oltári és ruhákat, hogy közben egy cseppet sem szenvedett csorbát a minőség. Ezen példamutató magatartás egyik jeles hazai képviselőjeként a Bastard állandóan bővülő kínálata számos elnyűhetetlen ruhával és egyéb termékekkel tudja kiszolgálni vásárlóit, miközben lépést tart napjaink kikerülhetetlen dizájn elvárásaival.

Miért a Bastard?

Mindannyiunknak az életében egyszer biztosan előfordult már, hogy az imádott mintájú felső vagy alsó pár mosás után összement, vagy darabokban szakadt le róla a nyomat. Na a Bastard kínálatában ilyennel biztosan nem találkozunk. Tekintve, hogy a legtartósabb textilnyomtatási eljárást alkalmazzák (szitanyomás), így az általuk forgalmazott ruhák, alsóneműk, törölközők, tornazsákok, zoknik – és még sorolhatnánk – tutira kiállják az idő próbáját.

Amellett, hogy strapabíró textíliákra nyomtatják prémium eljárással nyomataikat, utóbbiaknál fontos kiemelni a plágium-mentességet. Ugyanis üzletpolitikájuk egyik sarokköve, hogy nem lopnak meg más üzleteket, és inkább lefutják a szükséges köröket az egyediség felé vezető úton. Kizárólag saját, tehetséges grafikusokkal dolgoznak, akiket a lehető össze módon támogatnak is – itt említhető a feltörekvő ifjú  tehetségek mentorálása is. Ha licences és minőségi termékekről van szó, a Bastard csapata nem ismer kompromisszumot.

Termékpalettájuk

Miután megtárgyaltuk a minőséget és az eredetiséget, a következő lépés a színes kínálati paletta. A Bastard.hu 151 – igen, több, mint másfél száz! – egyedi nyomattal büszkélkedhet, amelyeket szégyenérzet nélkül az összes elképzelhető termékükre kíméletlenül és visszavonhatatlanul rányomtatják. Esetükben gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy az ő mintájuk szembe jöjjön velünk az utcán. Ha mégis, akkor az a másik ember is tőlük rendel ruhákat.

Minőség, egyediség, hatalmas kínálat – Bastard.