pezsgős vödör
Életstílus

Romantikus wellness szállodák elengedhetetlen kellékei

Ki ne vágyna egy romantikus, lazítós hétvégére netalántán egy kis wellness élménnyel megspékelve? Mondani sem kell, hogy a legtöbb pár már a gondolatát is imádja, hiszen kellemes kikapcsolódást tud nyújtani egy nyugalmas szálloda a rohanó mindennapokban. Ezt a vendéglátóipar is már réges régen felfedezte, ezért rengeteg külön ajánlattal rendelkeznek párok számára.

Az, hogy minél vonzóbb legyen egy ajánlat, az egy kis kreativitást is igényel részükről. Mind ismerjük a jól bevált megoldásokat, mint a rózsaszirom az ágyon, pezsgős vödör tele jéggel és egy különleges pezsgővel, és még sorolhatnám.

 

Mitől vonzó egy ajánlat?

Igazából annál jobban lehet csábító egy hely, minél szabadabb és kötetlenebb az egész szolgáltatás, amit nyújt. Ha belegondolunk, akkor az emberek pihenni és szórakozni mennek egy szállodába. Ezek magukkal vonzzák a kötetlenség érzését is. Egy hasznos tipp tehát, hogy ne legyen nagyon lekorlátozva semmilyen szolgáltatás. Például a reggelit, ebédet és vacsorát jó, ha nem egy órába kell besűríteniük a vendégeknek, de például az is hívogató lehet, ha a wellness részleg nem zár be este 9-10 óra körül.

És természetesen az apró extrákról se feledkezzünk meg, mint a behűtött pezsgő, hangulatos fények, ágyba rendelhető reggeli.

Az extrák mellett nagyon fontos az alap szállodai kellékek és berendezések biztosítása is a lehető legjobb és legmegbízhatóbb minőségben. Ilyen alap termékek például az ágyak, párnák, törölközők, tisztálkodási termékek mint a tusfürdő, sampon, fogkefe, stb. Ezek kihagyhatatlan kellékek, de nagyban meghatározzák az egész szolgáltatásról alkotott képet.

 

Hol szerezhetik be mindezt a szállodák egy helyen?

Minden, ami szálloda és vendéglátás megtalálható a Gasztro Palazzo webáruházában. Legyen szó bármilyen alapvető szállodai vagy éttermi eszközről a Gasztro Palazzo biztosan forgalmazza méghozzá igen magas német minőségben. Akár mintaszettek és mintadarabok is megtekinthetők a tényleges vásárlás előtt, így a jó választás garantált.