műanyag gyümölcsös láda
Gazdaság

Műanyag gyümölcsös láda: biztonság, minőség, frissesség

A mezőgazdaság területén a zöldség és gyümölcs szállítás nem egyszerű feladat. Figyelemmel kell kísérni, hogy megfelelő szavatosággal kerüljön a viszonteladókhoz, ezért fontos a gyorsaság, a hatékonyság és a megfelelő tárolás. Erre a célra a legnépszerűbb és legmegfelelőbb eszköz a műanyag gyümölcsös láda.

A friss áru titka

Minden élelmiszer, de különösképp a gyümölcsök esetében kiemelten fontos a frissesség. Éppen ezért fokozott odafigyelést igényel mind a szállítása, mind a tárolása.

A gyümölcsök szállítása és tárolása esetén a választás általában a műanyag gyümölcsös ládákra szokott esni. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy tökéltesen alkalmasak az áru frissen tartására, könnyen pakolhatók, rakodhatók, megvédik az árut a külső sérülésektől és higiénikus megoldás. Emellett pedig rengeteg színben elérhetők így akár a rendszerezést is megkönnyíthetjük velük.

Gondolkozz hosszútávra

A műanyag gyümölcsös ládák egyik legnagyobb előnye, hogy ha megfelelő helyről szerezzük be, akkor rendkívül tartósak, így nem kell tartanunk a gyors elhasználódástól. Az üres ládák tárolása miatt sem kell aggódnunk, hiszen a legtöbb verziós összecsukható, amivel a nyitott állapothoz képest akár 80%-nak megfelelő helyet is megspórolhatunk mielőtt újrahasználnánk a ládát.

A műanyag gyümölcsös ládák további előnyei, hogy számtalan méretben, kialakításban és típusban kaphatók, így nagy eséllyel mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább passzoló verziókat.

Schoeller Allibert rendkívül széles műanyag gyümölcsös láda kínálattal rendelkezik. Termékeik hiába készülnek műanyagból a cég kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmre, újrahasznosítással és hosszú élettartamú tárolók kínálásával. A ládáik tökéletes a gyümölcs, zöldség és húsipar számára is. Termékeiket kifejezetten a mezőgazdaság igényeire szabták, így bátran ajánljuk őket.

Fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk gyümölcseink minőségére ezen a téren is és a szállítmányozási, illetve raktározási szokásainknak leginkább megfelelő szállító eszközöket és partnereket találjuk meg. A megfelelő műanyag gyümölcsös láda beszerzésével elősegítjük a termékek biztonságos szállítását, könnyebben megőrizhetjük a minőségüket és frissen tudjuk tartani őket.