einhell termékek vásárlása
Építészet

Einhell: miért éri meg ettől a márkától vásárolni?

Az Einhell név általában ismerősen cseng a barkácsolásban, vagy a kertészeti, építőipari szakmákban dolgozók számára. Ez pedig nem is csoda: megbízható, ismert márkáról van szó, amelynek termékeit rengetegen nagy megelégedéssel használják. Vannak azonban, akik még nem ismerik behatóan ezeket a készülékeket, vagy épp régóta érdeklődnek irántuk, de nem tudják eldönteni, vajon érdemes-e kipróbálni őket. Cikkünk elsősorban utóbbiaknak szól: olvass tovább és tudd meg, miért olyan elégedettek az Einhellt használók!

Bejegyzésünk megírásában partnerünk az Agroker volt: az Einhell építőipari és kerti termékek ismert és megbízható hazai forgalmazója.

Einhell: így kezdődött

Az Einhell már majdnem 60 éves múltra tekinthet vissza: 1964-ben alapította Josef Thannhuber, eredetileg Hans Einhell GmbH néven. Hans Einhell nem volt más, mint Thannhuber nagybátyja, aki ekkor már évtizedek óta vitte vidéki barkácsüzemét, és unokaöccsét, Josefet kérte meg, hogy vegye át a családi bizniszt. Josefnek azonban merőben más elképzelései voltak: fiatal, dinamikus mérnökként mert nagyot álmodni, és egyszerű kisvállalkozásból megépítette azt a globális brandet, amit ma mindannyian ismerünk.  Elektronikai kisgépeket az 1980-as években kezdtek el gyártani, és azóta egyre népszerűbbek. Bátran elmondható, hogy a barkácsgépek piacán meghatározó szerepet töltenek be.

Ezért érdemes a márkától vásárolni

Az Einhell célkitűzése, hogy az olcsó tömegtermékek helyett olyan igényes, prémium készülékeket biztosítsanak a vásárlóknak – elérhető áron. Hitvallásuk, hogy a biztonságos, strapabíró termékek nem kell, hogy a luxus kategóriájába tartozzanak! Ennek megfelelően, hallgatva a vásárlói igényekre, barkács gépeik minőségeit egyre magasabbra emelik. A remek ár-érték arányt úgy tudják tartani, hogy készülékeik szinte 100%-ban saját tervezésű, fejlesztésű és tesztelésű modell, és minden, ami a kezeik közül kikerül, tökéletesen megfelel az érvényben lévő szabványnak. Nem kell tehát a minőség miatt aggódnia, ha egy ilyen gép kerül a kosarába!