Gépész webshop termék kínálata
Építészet

Gépész webshop termék kínálata: miket tartalmaz?

A Gépész Magyarország egyik legnagyobb épületgépészettel foglalkozó vállalat, sőt, cégcsoportja. A Gépész Holdingnak Magyarországon több mint 20 fizikai üzlete létezik, de emellett webáruházat is működtetnek több ezer termékkel. B2C ügyfeleik mellett regisztrációval B2B is árusítják termékeiket azoknak, akiknek munkavégzésükhöz van szükségük a különböző szerelvényekre, készülékekre. Lássuk alaposan, milyen is a Gépész Webáruház kínálata minőségében és mennyiségében egyaránt!

Gépész webshop termék kínálata mennyiségében

A Gépész webáruházban több ezer termék található különböző kategóriákban. Náluk megvásárolható radiátor, napelem, csaptelep, golyóscsap, különböző csövek víz és fűtésszereléshez, de a hagyományos gázkazánokról, elektromos kazánok, bojlerekről se feledkezzünk meg.

Na, nem csak készülék vonalon erős a Gépész Webáruház. Az egyik legfontosabb termékük csaptelep kínálatuk. Ebben a kategóriában mosdó csaptelepek, konyhai csaptelepek és zuhanyzó, valamint kád csaptelepek is helyet kaptak. Az egyik fő gyártójuk ebben a termék kategóriában a Ravak, amely minőségében nem nagyon ismer ellenfelet Magyarországon.

Ha pedig már nem szokványos termékek, akkor említésre méltó, hogy a webshopon lehet kapni napelem paneleket, napelem invertereket is, valamint a napelem rendszer kiépítéséhez használatos tartozékokat. Így aki családi házára szeretne napelem rendszert tervezni, annak nem is kell messzebb mennie a Gépész webáruháznál.

Gépész webshop termék kínálata

Gépész webshop termék kínálata minőségében

A Gépész webshop termék kínálata minőségében sem marad el az elvártaktól. Az áruházban kizárólag a legjobb márkákkal és gyártókkal találkozhat, akiknek a neve az épüeltgépészeti piacon nemcsak Magyarországon, de a nemzetközi piacon is ismert. Kludi, Ravak, Vaillant, Ariston, Hajdu, Concept, hogy csak néhányat említsünk a legismertebb gyártók közül, akiknek a termékei kaphatók a Gépészen.

A rendszernek egyébként két része van: létezik a sima webshop felület, amely magánszemélyeknek is elérhető. Ezen kívül pedig megnyitható a regisztrációs része is az oldalnak. Ez kifejezetten olyanoknak van, akik B2B szeretnének vásárolni a Gépésztől, mert épületgépészeti a foglalkozásuk.