Mágnestábla egyenesen a gyártótól

A mágnestáblák fantasztikus kiegészítői az irodai, iskolai vagy bármilyen prezentációkat fokozottan igénylő munkahelynek.  Az egyik legrugalmasabb lehetőséget biztosítják, hogy egy kivetítő mellett, gyorsan és tisztán tudjunk gondolatokat megosztani és összegezni.

Mondjuk ezt azért, mert a mágnestáblák ma már nemcsak tartásra alkalmasak, de az írás is fontos tényezővé vált használatuk során. Noha 20 évvel ezelőtt még a krétával írható táblák voltak az elterjedtebbek, addigra ma  már sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek a filccel írhatók. Ez több dolognak is betudható. Egyrészt a filccel való írás és annak a takarítása nem jár hatalmas kosszal és olyan helyeken is megoldható ahol nincsen lehetőség vizes blokkok kialakítására. A másik nagy előnyük , hogy általában fehér felületen történik az írás rajtuk, ami sokkal jobb kontrasztot ad a krétatáblák fekete-fehér vagy éppen zöld-fehér tábla és írás kombinációjához képest.

mágnestábla egyenesen a gyártótól

Ma már bárhova napok alatt kiszállítanak a nagyobb webshopok egy-egy új mágnestáblát egyenesen a gyártótól, melyeknek a félhelyezésééhez sincsen szükség komolyabb szaktudásra. Sőt később is könnyen mozgathatjuk őket, hiszen csak egy pár horgot kell illesztenünk a falra és már rakhatjuk is fel a táblánkat.