Logisztikai megoldások az italgyártás területén

Az italgyártás egy olyan iparág, ahol folyamatosan növekszik a mennyiség iránti igény, valamint a termékpaletta is évről évre bővül. Ahhoz, hogy a lehető legjobban ki tudja szolgálni a fogyasztói igényeket egy ilyen gyártó szüksége lesz a legmodernebb technológiával készült műanyag tároló rekeszekre.

műanyag tároló rekesz

Ezek a szállítási és raktározási segédeszközök bizonyultak a leghatékonyabbaknak az italgyártás területén az elmúlt évtizedekben. Azonban a legnagyobb vállalatoknak a legújabb innovációkra van szükségük, hogy az élen tudjanak maradni az egyre fokozódó nemzetközi versenyben.

A Schoeller Allibert vállalat az egyik legrégebbi iparági szereplő a műanyag tároló rekeszek gyártása területén, de nem süllyedt a mamut cégek apátiájába. Folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amikkel kiemelkedő termékeket tud készíteni és szolgáltatást nyújtani partnereinek. Legfontosabb előnyeik:

  • 360 fokos termékéletút – kitermeléstől az újrahasznosításig
  • logisztikai költségcsökkentés – erős, biztonságos, újrahasználható
  • minőség és fenntarthatóság
  • jobb világ hátrahagyása az innovációknak köszönhetően

Ha tartós piaci előnyt akarunk szerezni az italgyártás területén, válasszuk a legjobb partnercéget csomagolástechnika területén.